Otevírací doba pobočky Homole (Č. Budějovice) je v PO - PÁ od 8:00 do 17:00. SO od 8:00 do 12:00.

Plastové střešní okno DAKEA Better Safe PVC 66 x 118 cm + manžeta ZDARMA

Kód: 434100
Značka: DAKEA
ZDARMAZDARMA
Plastové střešní okno DAKEA Better Safe PVC 66 x 118 cm + manžeta ZDARMA
8 589 Kč / ks 7 098,35 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele

Vodotěsné okno Better PVC je výbornou volbou pro kuchyně a koupelny, kde se hromadí nečistoty a vlhkost hraje důležitou roli. Vybaveno rukojetí se dvěma přídavnými polohami, umožňuje flexibilní a pohodlné větrání. Izolační dvojsklo 24mm, tvrzené bezpečnostní. Lze namontovat do všech střešních krytin se sklonem 15–90°. Záruka 20 let

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plastová střešní okna DAKEA BETTER Safe PVC odolné vůči vlhkosti a nečistotám a velmi snadno se udržují


Vodotěsná okna
 Dakea Better Safe PVC jsou výbornou volbou pro kuchyně a koupelny, kde se hromadí nečistoty a vlhkost hraje důležitou roli. Jejich moderní vzhled se výborně hodí do každé místnosti, kde vyžadujete bezúdržbová okna, jež lze snadno čistit. Okna Dakea Better Safe se vyznačují zvýšenými parametry úspory energie a bezpečnosti použití, čímž zajišťují nízkou spotřebu energie a Vysoký komfort! Okna Dakea Better disponuj masivní konstrukci se středovým závěsem. Okno je vybaveno větrací klapkou a rukojetí se dvěma dodatečnými polohami, což umožňuje pohodlné větrání místnosti. V tomoto okně byly použity dva nízkoemisní povlaky v novém zasklení. Řešení Thermostat odráží v zimě teplo zpět dovnitř a tím snižuje náklady na energii a zvyšuje komfort obyvatel.

Toto energeticky úsporné řešení zajišťuje lepší součinitel prostupu tepla - Uw 1,3 W/m2K. Laminované vnitřní sklo chrání proti následkům nárazu zevnitř. Ve spojení s tvrzeným sklem zajišťuje plnou ochranu obyvatel a jsou tak vhodná do místnosti využívané větším počtem osob a tam, kde je větší pravděpodobnost nárazu do skla - dětské pokoje, herny, konferenční místností. Tento produkt byl navržen a vyroben v souladu s nejvyššími normami kvality s využitím pokročilých technologií. Střešní okna Dakea Better lze namontovat do všech střešních krytin u střech se sklonem 15–90 stupňů. Správná montáž vyžaduje použití originálního lemování Dakea. Na okna Dakea Better je poskytována 20letá záruka. 

Okna dodáváme s montážní paropropustnou manžetou Quick Install (RUC), která je bezplatnou součástí balení. Manžeta Quick Install urychluje montáž a zvyšuje vodotěsnost napojení na střešní konstrukci.

Vlastnosti:

  • Středový otočný závěs
  • Doplňkové těsnění
  • QUICK INSTALL - RUC (límec z kontaktní fólie)
  • Dvě pasivní větrací polohy ovládací klíčky
  • Větrací klapka
  • Bezolovnaté PVC
  • Polystyrenová izolační vložka v komorách rámu a křídla
  • Ocelová výztuha profilů
  • Oplechování: lakovaný hliník (RAL 7043)
  • Ovládací rukojeť: ergonomicky tvarovaná zinková rukojeť, lakovaná

Doplňkové parametry

Kategorie: Střešní okna DAKEA
Barva: Bílá
Oplechování: Hliník lakovaný (RAL 7043)
Počet v balení: 1 ks
Redukce hluku: 34 dB
Rozměr: 66 x 118 cm (F6A)
Ventilace: 2 odvětrávací polohy (větrací klapka)
Záruka: 20 let
Zasklení: Dvojité sklo 24 mm
DOPRAVA: ZDARMA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: