Otevírací doba pobočky Homole (Č. Budějovice) je v PO - PÁ od 8:00 do 17:00. SO od 8:00 do 12:00.

Skleník VITAVIA IDA 6500 PC 6 mm stříbrný

Kód: LG300
Akce
Značka: LANIT PLAST
ZDARMAZDARMA
sklenik vitavia ida 6500 stribrny
21 950 Kč / ks 18 140,50 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele

Skleník IDA je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů. Prosklení je z prokazatelně kvalitních tepelně-izolačních dvoustěnných komůrkových polykarbonátových desek. Na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím poskytuje výrobce prodlouženou záruku v délce 10 let.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zahradní skleník VITAVIA IDA 6500 6 mm stříbrný polykarbonát, umístění ke stěně.


Skleníky pro Vaši zahradu řady IDA jsou zařazeny do kategorie PREMIUM - skleník je vyrobený značkovým výrobcem z Velké Británie a je certifikovaný německou zkušebnou TÜV.  Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů, prosklení je z tepelně-izolačních dvoustěnných komůrkových polykarbonátových desek síly 6 mm. Prosklení je do hliníkových profilů kotveno pomocí ocelových sponek. Skleník lze postavit např. na zděnou podezdívku nebo na základnu z pozinkovaného plechu. Při stavbě bez podezdívky lze dokoupit základnu, kdy sestavený skelník se pouze nasadí na připravenou základnu.
Polykarbonát - velmi kvalitní dvoustěnný polykarbonát s UV filtrem (nekřehne, nežloutne). Z důvodu zajištění maximální kvality prosklení tohoto modelu skleníku je prosklení vyrobeno firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komůrkového polykarbonátu Marlon (výrobce Brett Martin - Velká Británie) nebo z polykarbonátu Sunlite (výrobce Palram Europe - Velká Británie/Německo). Jedná se tak o jedny z mála skleníků na českém trhu, které jsou osazené kvalitním polykarbonátem s doložitelnou českou certifikací. Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem. Baleno v papírovém kartonu.
Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - poličky, regály, další větrací střešní i boční okénka, automatické otvírače k těmto okénkům, okapové sady, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.

Uchycení polykarbonátu - systém Clips

Smluvní záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitímOsvědčení SZÚSmluvní záruka 15 let na AL konstrukci

Technické parametry:

  • Konstrukce skleníku: kovově stříbrná (eloxovaný hliník).
  • Prosklení: komůrkový polykarbonát 6 mm.
  • Šířka: š = 201 cm.
  • Výška: v = 221 cm.
  • Délka: d = 324 cm.
  • Šířka dveří: 122 cm.
  • Výška dveří: 163 cm.
  • Zastavěná plocha: 6,51 m2.

 
Obsah balení:

  • Jednokřídlé dveře (š x v otvoru = 122  x 163 cm).
  • AL profily.
  • Prosklení.
  • 1 střešní ventilační okénko s manuálním otevíráním
  • Veškerý spojovací materiál. 


Upozornění:

  1. Pokud máte v úmyslu stavbu zděné nebo betonové podezdívky, tak ji stavte až po zakoupení skleníku a po montáži ocelové základny (nebo konstrukce skleníku). Uváděné rozměry skleníku jsou max vnější rozměry skleníku a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky.
  2. V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).
  3. Do tohoto modelu skleníku není možné namontovat automatický otvírač okna.

Doplňkové parametry

Kategorie: Skleníky
Barva profilů: Stříbrná
Délka: 324  cm
Materiál: Hliník, Polykarbonát
Počet v balení: 1 ks
Šířka: 201 cm
Výrobce: VITAVIA GARDEN
Výška: 221 cm
Zastavěná plocha: 6,51 m2
DOPRAVA: ZDARMA
Hmotnost: 57 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: