Otevírací doba pobočky Homole (Č. Budějovice) je v PO - PÁ od 8:00 do 17:00. SO od 8:00 do 12:00.

Rovinné plechy 0,5 tabule plechu 1,25 x 2 m RAL 8017 Blachotrapez

Kód: 412330108017
PŘIPRAVENO K EXPEDICI
Značka: BLACHOTRAPEZ
629 Kč / ks 519,83 Kč bez DPH
Skladem

Rovinné tabulové plechy pro montáž detailů plechových krytin a trapézové plechů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rovinné plechy 0,5 plechové tabule 1,25 x 2 m v provedení RAL 8017

Rovinné tabulové plechy jsou vhodné pro montáž detailů plechových krytin a trapézových plechů. Rovinný plech Blachotrapez je vhodným klempířským doplňkem ke krytinám Blachotrapez. Můžete jej použít při rekonstrukcích střech, vytváření lehkých obvodových plášťů nebo pro výrobu atypických lemovacích profilů.

raltrapez POLYESTER Standard [RAL] Krytiny s organickým povrchem jsou nejoblíbenější mezi plechovými střešními krytinami. V současnosti se používají pozinkované ocelové plechy s oboustrannou vrstvou základní barvy a vrchní vrstvou organického dekoračního laku. Poslední vrstva je nejdůležitější, protože určuje barvu a strukturu povrchu a také chrání před působením vnějších vlivů.

 

Doprava a skladování:

  • Na přenášení tabulí musí být k dispozici tolik osob, aby se plechy nepřesouvaly po sobě nebo po zemi. Aby se plechy neohýbaly, musí se chytit v místech profilace, kde jsou nejpevnější. Tak se minimalizuje možnost poškození povrchové úpravy.
  • Pokud budou plechy skladovány delší čas (max. 3 měsíce), musí být okamžitě odstraněna ochranná fólie. Působení slunce a vlhkosti způsobuje poškození povrchové úpravy, znesnadňuje odstranění ochranné fólie a zbytky lepidla.
  • Během skladování musí být výrobky chráněny před prudkými změnami teploty a vzdušné vlhkosti. Ty způsobují kondenzaci páry. Nedodržení tohoto doporučení může způsobit vznik bílých skvrn (pozinkované plechy), černých skvrn (aluzinkové plechy) nebo poškození lakované vrstvy. Proto je nutné skladovat plechy v suchých a větraných prostorách mimo dosah chemicky agresivních látek, přímého slunce a vody (možnost zapaření plechu).
  • Oddělte materiál od země min. 20 cm.
  • Plechy se musí oddělit proklady nebo postavit (například ke zdi).
  • Při krátkodobém uložení plechu v otevřeném prostoru (během montáže) zajistěte naklonění tak, aby odtékala voda. Zajistěte jednoduché zakrytí s možností větrání.
  • Celý povrch plechů musí být suchý.

Kompletní znění záručních podmínek viz záložka Související soubory

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství k plechům
Barva: RAL 8017 - čokoládová hnědá
Celková šířka: 1250 mm
Délka tabule: 2000 mm
Počet v balení: 1 ks
Povrch: RAL lesklý
Specifikace: Tabulový plech
Tabule: 2,5 m2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: